Home / Berita / Serba - serbi / WA Kiriman Pembaca / Arti Singkatan Bahasa Inggris Dalam Bahasa Sunda

Arti Singkatan Bahasa Inggris Dalam Bahasa Sunda

ATM

Istilah-istilah Basa Inggris anu sabenerna tina Basa Sunda

ATM : Artos Tina Mesin
WC. : Wayahna Cingogo
SMS: Susuratan Mahi Saeutik
MMS: Mangrupa-rupa Macem Susuratan
PVC. : Pipah Varanti Cai
PIN.  : Pribados Idéntitas Nomer
KO.  : Kéok Ogé
HP.  : Haréwos Patebih
FB.  : Fameunteu Buku
DP.  : Duit Pamanjer
CCTV : Caméra Cicing Tiluhureun Vanto
L. : Logor
M.: Meujeuh
S. : Sereg
XL: Xacida Logorna
SOS: Salametkeun Ogé Sadaya
VP: Vakilna Presiden
VIP: Venting Ieu Pisan
VVIP: Vang Ventingna Ieu Pisan.
OTW TKP : Oke Tungguan We
OMG : Oh Meureun Gering
GWS : Geus Weh Sarekeun

Baca Juga

Sebuah Contoh Akan Pentingnya Sebuah Etika

Dua belas tahun lalu, seorang wanita pergi kuliah di Prancis. Dia harus sambil kerja dan ...