Find the latest bookmaker offers available across all uk gambling sites www.bets.zone Read the reviews and compare sites to quickly discover the perfect account for you.
Home / Berita / Serba - serbi / WA Kiriman Pembaca / Arti Singkatan Bahasa Inggris Dalam Bahasa Sunda

Arti Singkatan Bahasa Inggris Dalam Bahasa Sunda

ATM

Istilah-istilah Basa Inggris anu sabenerna tina Basa Sunda

ATM : Artos Tina Mesin
WC. : Wayahna Cingogo
SMS: Susuratan Mahi Saeutik
MMS: Mangrupa-rupa Macem Susuratan
PVC. : Pipah Varanti Cai
PIN.  : Pribados Idéntitas Nomer
KO.  : Kéok Ogé
HP.  : Haréwos Patebih
FB.  : Fameunteu Buku
DP.  : Duit Pamanjer
CCTV : Caméra Cicing Tiluhureun Vanto
L. : Logor
M.: Meujeuh
S. : Sereg
XL: Xacida Logorna
SOS: Salametkeun Ogé Sadaya
VP: Vakilna Presiden
VIP: Venting Ieu Pisan
VVIP: Vang Ventingna Ieu Pisan.
OTW TKP : Oke Tungguan We
OMG : Oh Meureun Gering
GWS : Geus Weh Sarekeun

Below Article Banner Area

Baca Juga

wanita

Sebuah Contoh Akan Pentingnya Sebuah Etika

Dua belas tahun lalu, seorang wanita pergi kuliah di Prancis. Dia harus sambil kerja dan ...