Home / Berita / Serba - serbi / WA Kiriman Pembaca / Cerita Lucu: Akibat Tidak Pakai BH

Cerita Lucu: Akibat Tidak Pakai BH

laugh

Pa Guru : Mumun..!! tulisan naon nu aya dina suku garuda, sok tuliskeun dina papan tulis!”

Si Mumun maju, terus nulis dina papan tulis ‘BINEKA TUNGGAL IKA’ , nempo kitu guruna gogodeg, sabab lain BINEKA tapi BHINEKA, dimimitian ku BH.

Pa Guru: “naha teu make BH?” bari molotot.
diomongan kitu, Mumun buru2 nyabak dadana, sabab manehna memang teu make BH, puguh we manehna reuwaseun.

Mumun: “naha bapa terang?”
Pa Guru: “Nya nyaho atuh!! da ka tempo!! sok benerkeun ayena” ceuk guruna tambah molotot.

Mumun: “hiks..hiks..(ramisak) “isin atuh pa…, piraku ngalereskeunna didieu..” ceuk Mumun bari ceurik.
Pa Guru: ” nya heueuh kudu ayeuna…! naha atuh kunaon teu make BH?”

Mumun: ” teu acan garing pa BH na…, nuju dipoe keneh…, hiks..hiks..” lumpat bari ceurik..
Pa Guru: ?????? Duh eung Lieur budak teh…

Baca Juga

Sebuah Contoh Akan Pentingnya Sebuah Etika

Dua belas tahun lalu, seorang wanita pergi kuliah di Prancis. Dia harus sambil kerja dan ...