Find the latest bookmaker offers available across all uk gambling sites www.bets.zone Read the reviews and compare sites to quickly discover the perfect account for you.
Home / Berita / Serba - serbi / WA Kiriman Pembaca / Cerita Lucu Banyumas: Klinik Dokter Munir

Cerita Lucu Banyumas: Klinik Dokter Munir

klinik

Sugeng Enjang sedulur, kiye ana cerita banyumasan.

Dokter Munir sing praktek nang sanding alun alun kepingin prei seminggu, tapi ora kepingin nggon prakteke tutup.
Dokter Munir ngundang asistene, jenenge Yudi.

Dok Munir: Yud, aku pingin preian seminggu, tapi nek iso klinike tetep bukak. Kowe sing jaga karo ngurusi nek ana pasien teko, ya?”

Yudi :  “Nggih, pak.”

Sa wise seminggu preian, Dokter Munir balik nang klinike.
Dok Munir: Piye kabare, Yud?

Yudi crito nek klinike sepi, mung ana telung pasien.

Yudi: Pasien pertama lara ndase Dok, tak wei Tylenol.”

Dok Munir: “Sip, wis bener kuwi, pinter . Trus sing nomer loro?” Dokter Munir nerusna takon maneh karo Yudi.

Yudi: “Sing nomer loro jare wetenge lara, terus tak wei resep Malox, pak.”

Dok Munir: “Top. Pinter kowe pancen kuwi obat ampuh. Lha sing nomer telu?”

Yudi: “Lah kuwi Dok, pas aku lungguh nunggu pasien, teka wong wadon mlebu. wonge ayuuu bokonge semok banget. Nyong urung sempat takon wis ucul-ucul klambi nang kene. Rok, kutang, kathok njero, kabeh diuculi, mudho blejet. Terus nglekar nang nduwur meja. Ngathang-athang karo mbengok nganti aku kaget njundal. “Tulungi aku, Mas.. Wis limang tahun aku ora weruh wong lanang!”

Dokter Munir kaget karo ngusapi iler: “Terus piye? Mbok apakna wong wadon kuwi…?”

Yudi njawab: “Yo tak tetesi obat moto, dok!”. Wong jare ora weruh wong lanang!”

Below Article Banner Area

Baca Juga

wanita

Sebuah Contoh Akan Pentingnya Sebuah Etika

Dua belas tahun lalu, seorang wanita pergi kuliah di Prancis. Dia harus sambil kerja dan ...